Vijesti

HKD u travnju

Program HKD-a i u travnju opet nudi raznoliki zabavni program. Poznato je da kod nas svatko može naći nešto za sebe iz mjeseca u mjesec, a u četvrtom mjesecu ove 2023. godine, opet ćemo se dobro zabavljati uz pregršt humorističkih programa.

Pa krenimo redom: za sve one koji se pitaju kako, jer već znaju zašto, za prvi april (i ovo nije šala) dolazi nam predstava Kako i zašto ubiti muža. Potom nas kazalište Moruzgva vraća na Tvorničke postavke, a u HKD se vraća i uvijek rado viđeni Vlatko Štampar s predstavom Zabezeknut.


U travnju će nas ponovo posjetiti Lepa Brena, i ne, ne dolazi baš Lepa Brena i Slatki greh, dolazi nam predstava BITEF teatra Lepa Brena project koja se bavi Lepom Brenom kao kulturološkim simbolom jednog vremena. Za sve one koji izražavaju bojazan da se Hrvatski kulturni dom odao lakim notama s istoka, molimo da pročitaju tekst o predstavi. 😉

A kad smo već kod nota, ovog travnja nam se opet vraća ansambl Šadrvan s programom Susret u sevdahu. Ako se ipak odlučite da ne ubijete muža, možete ga povesti na zabavnu predstavu Seks u braku i po danu i po mraku ili pak na plesnu predstavu Martine Hrlić Rogić Otok sam, ili možda na još jednu humorističnu predstavu Dekorater. A kad smo popularne glazbe u goste nam dolazi i Stole (raniije Stoka), ali neće repati. Stole dolazi sa svojom popularnom i edukativnom predstavom Stara škola kreka – iz tame u svjetlost, pa na ovaj program ako ste ipak ubili muža, možete povesti djecu. Za kraj mjeseca ekipa iz Lajnapa reći će vam nešto na temu Devedesete.

Nadamo se da ćete i ovaj mjesec naći nešto za sebe, pa vidimo se u HKD-u, s partnerom ili bez. 🙂

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content