Vijesti

Nagrađene najaktivnije volonterke i volonteri u kulturi u 2022. godini

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, u suradnji s ustanovama u kulturi grada Rijeke, već tradicionalno početkom godine nagrađuje svoje najangažiranije volonterke i volontere u kulturi. Ismeta Odobašić, Emina Bašić, Gorana Marković, Iva Pilčić, Sofija Rakip, Nikola Cimeša, Mirjana Lovrenčić, Gordana Vrtodušić, Ilenia Valenčić Šarčević, Nevenka Blažević, Milica Pulko i Jasminka Vukelić su u 2022. godini sveukupno odradili gotovo 600 sati na preko 100 kulturnih događanja.

HKD na Sušaku je, zajedno s Gradskom knjižnicom Rijeka, Gradskim kazalištem lutaka Rijeka i Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka, volonterkama i volonterima pripremio poklon pakete, a Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca nagradilo ih je vođenom turom kroz stalni postav Galerije Zajc. U razgledavanju su im se pridružili i kolegice i kolege koji su sudjelovali u reviji povijesnih kazališnih kostima „Zajc u ZTC-u“ u rujnu prošle godine kada su predstavljali program volontiranja na kulturnim događanjima i nadolazeću kazališnu sezonu.

Bez podrške volontera kulturne bi programe bilo izrazito teško realizirati, stoga se pozivaju svi zainteresirani koji bi se željeli okušati u volontiranju na kulturnim događanjima da se pridruže veseloj volonterskoj Facebook grupi Volontiram u kulturi. Više informacija o volonterskom programu, kao i prijavnicu za volontiranje može se ispuniti na web stranicama HKD-a na Sušaku.

HKD klub
Skip to content