Vijesti

Grijanje uz smijeh i koncerte

Još tri marčane bure i doći će proljeće. A da bi ovo burno vrijeme koje nas očekuje tijekom narednog mjeseca lakše prebrodili, HKD vam opet nudi zanimljivi program. Jer ništa nije bolje za ugrijat se od smijeha, pa kao što ste već navikli u HKD-u se možete nasmijati uz brojne komične predstave i stand upove koji dominiraju ovomjesečnim programom.

Za početak doći će nam „Ero s ovoga svijeta“, stand up Željka Ninića, a dobro poznata lica Gorana Vinčića i Marka Dejanovića nasmijat će vas u programu „Dupla doza“. Nakon dužeg vremenu HKD se vraća i Goran Vugrinec s novim stand up programom „Klaun“, dok će vas omiljena Splicka scena nasmijati s predstavom prigodnog naziva „Smijeh u teška vremena“, a opet nam se vraća i Neša Bridžis s programom „Život“.

Od humorističnog dramskog programa, za osmi mart nastupit će riječka, ali nacionalna glumačka diva Ksenija Prohaska s predstavom „A odakle ste vi, gospođo?“, a odmah nakon u goste nam dolazi „Lepa Brena Project“. Da se odmah razumijemo – ne dolazi Lepa Brena glavom i bradom, već predstava BITEF teatra. 😉

Na pozornicu HKD-a vraća se omiljeni „Crnogorac u krevetu“, a nakon očito predugo vremena, jer nitko ne pamti kad je zadnji put bio ovdje, u HKD stiže i legendarni Zijah Sokolović s predstavom „Lijevo desno glumac“. A povodom stote obljetnice rođenja Miljenka Smoje u goste će nam doći predstava „Roko i Cicibela“.

U ožujku će se održati dvije riječke nezavisne produkcije, repriza „Crne vune“ kolektiva Igralke i predstava / predstavljanje rezultata istraživanja organizacije Krila suvremenog kazališta „Magično kazalište – ZrcaLJenja“.

U goste nam dolazi i Mađarski državni narodni ansambl s predstavom „Jug s tisuću lica“, što će biti prava poslastica za ljubitelje folklora. Također, u ožujku donosimo i dva koncerta, jer glazbe nikad dosta, pa nam napokon u Rijeku dolazi Damir Imamović, a mjesec zaključujemo s koncertom The Bestbeat – The Beatles trubite.

Vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe i ovog ožujka.

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content