Vijesti

Smijeh, ples i pjesma

Program po program i stigla nam je veljača. Ovaj mjesec, kao i obično, čeka nas mnoštvo raznolikog programa. Bit će smijeha, bit će plesa, a bit će i pjesme.

Ono što posebno izdvajamo, iako možda i nema potrebe jer ulaznica više nema, je valentinovski koncert Matije Cveka. Također ukazujemo na to će popularni Ričard imati čak dvije izvedbe predstave Oči Uoči Zgospod’non, a od posebnih najava izdvojili bi koncert Zorana Majstorovića i Dunje Knebl što će biti i prva koncertna promocija njihovog zajedničkog albuma Sonce. Album je već sada dobio brojne pozitivne kritike.

Od ostalih, ali nimalo manje važnih programa ovog mjeseca vas očekuje promocija knjige Olega Mandića Život obilježen Auschwitzom, te tribina pod zajedničkim naslovom Razotkrivanje. Tu je i predstava Scene iz bračnog života rađena po istoimenoj čuvenoj švedskoj mini seriji Ingmara Bergmana iz 1973. HKD također ugošćuje i 4. Tur fest na kojem će nastupiti Zagreb Klezmer Trio, a po prvi puta na sceni HKD-a predstavit će se i folklorna skupina Riječke Palade i njihovi gosti. S veseljem najavljujemo i zimsku produkciju Trinity & co te gostovanje KUD Jazbec in partnerji s predstavom Da ne boš sama koja nam dolazi o organizaciji KPD Bazovica.

A u veljači se možete nasmijati uzcijeli niz predstava: Đekna još je živa, a do ka’će ne znamo, cabaret Splićanke, Ubit ću se, majke mi!, te ponovno gostovanje predstave Ako sam žena nisam konj, dok će od stand up programa gostovati Splicka scena s programom Back2Black, Vlatko Štampar s Boljom polovicom, Tin Sedlar vas vodi na Treći dejt, a Najbolji’ sat i kusur provest ćete s Peđom Bajovićem.

Ovoga puta programi u uvodniku nisu navedeni kronološki, pa za sve točne informacije o datumima i vremenima se konzultirajte s našim mjesečnim programom. 😉

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content