Vijesti

Nakon kiše – kiša programa

Nakon kiše dolazi gomila predstava. Za početak dvije poslastice za ljubitelje plesa i pokreta. U listopadu HKD će ugostiti kompaniju iz SAD-a koja će izvesti Večer plesnih koreografija od kojih dvije će biti premjerno izvedene upravo kod nas, a također nas očekuje i premijera plesne predstave Zašto ne (?) u koprodukciji U.O. Kabinet, Stanice – Servisa za savremeni ples i Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku.

Što se smijeha tiče, njega neće nedostajati ni u listopadu, a za to će se pobrinuti kazališne predstave Žene su s Venere, muškarci s Marsa, Ocat i sin, Udaj se muški i prva izvedba u našoj regiji nove Moruzgvine predstave Tvorničke postavke. A tu su i stand up programi: Brak, dijete i povremeni seks Marka Dejanovića, program Ivana Šarića i show Made in Bosnia.

Također ovaj mjesec u HKD-u možete uživati i u glazbi i to u izvedbi Bruna Mičetića, a MKD Ilinden će obilježiti dan svog društva uz glazbu i ples.

Za sve oni koji nisi stigli šaljemo i mali podsjetnik da još uvijek vršimo upise u HKD klub, a svim članovima kluba poručujemo da već ovog mjeseca imaju dodatne pogodnosti na dva programa u HKD-u, te da ne zaborave skupiti svoje pečatiće pri dolasku na programe.

Vidimo se u Strossmayerovoj!

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content