Vijesti

Optimistično u proljeće

Proljeće se budi, mjere padaju, a dvorana HKD-a čeka vas s bogatim programom. Sad kad nema više COVID potvrda, nema isprike za nedolazak na neki od zanimljivih programa koji se nude ovog mjeseca.

Za početak bit će smijeha. I to nije prvoaprilska šala, već Kerempuhova hit predstava Ja od jutra nisam stao koja po prvi puta igra u HKD-u. Također prvu riječku izvedbu imat će i Eurosong future show, a koliko je nama poznato u HKD prvi puta dolazi i Neša Bridžis kojeg se vjerojatno sjećate po pjesmi Aj Riki Martine. Inače, Neša je komičar, ne pjevač. 🙂

Prije idućeg stand upera na programu ćemo imati jedno zanimljivo planinarsko predavanje u organizaciji KPD Bazovica, pa svi ljubitelji prirode i visina – dobrodošli! I onda opet smijeh i samo smijeh. Prvo se idemo smijati sa sjevernim dijelom Hrvatske, odnosno Goranom Vugrincem, a onda preko Zagreba se smijemo uz predstavu 4 poze – sretan svršetak, pa nam onda iz Splita dolaze dečki iz Splicke scene s novim stand up programom Tri mudraca. Da nam dalmatinska zagora ne ostane zakinuta u ovom hodočašću najboljih hrvatskih komedija, pobrinut će se Ecija Ojadnić i to sa čak dvije predstave u kojima možete pratiti put Vlajne od čistačice preko svjetske žene do predsjednice. I zato ne propustite Vla-vla-Vlajland i Čudo. I da ne bi mislili da nema smijeha i dalje, evo još malo ponude – hit predstava Ocat i sin nakon dugo vremena opet gostuje u Rijeci, a po prvi puta i kazališna verzija popularne TV serije u izvedbi Kerekeš teatra Susjedi.

U travnju svakako ne propustite i novu dokumentarnu predstavu kolektiva Igralke u suradnji s udrugom Oaza Crna vuna, koncert Susret u sevdahu, a ni plesno natjecanje Zaplešimo zajedno.

Vidimo se u HKD-u!

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content