Vijesti

Povratak u HKD uz dvije izvedbe predstave „Who the f*** is Biba?“

Nakon duga dva mjeseca na pozornicu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku vraćaju se predstave – krećemo u srijedu 27. svibnja u 18 i u 20 sati s komedijom Who the f*** is Biba?.

HKD svoju vjernu publiku očekuje s veseljem i u potpunosti spreman prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Mjere uključuju i novu organizaciju gledališta, a za predstavu u 20 sati za koje su karte prodane još u ožujku, gledatelje će na njihova nova mjesta dopratiti hostese i zaposlenici HKD-a.

Zbog velikog interesa za predstavu i ograničenog broja mjesta organiziran je i dodatni termin, isti dan u 18 sati, za koji je karte moguće kupiti online putem sustava mojekarte.hr ili fizički u Dallas Music Shopu te sat vremena prije početka predstave na blagajni HKD-a.

Predstavu Who the f*** is Biba? autora Igora Weidlicha i redatelja Borisa Kovačevića u HKD dovodi B GLAD Produkcija, a igraju poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela.

Da li je ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema.

Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?!

HKD klub
Skip to content