Vijesti

Evo nas natrag!

Prvo nismo znali možemo li raditi. Onda nismo znali kad ćemo raditi, a najteže je bilo saznati kako.

Protekla dva mjeseca hrvali smo se sa mjerama stožera, uputama HZJZ, dezinfekcijskim sredstvima… Sve, kako bi naš prostor bio siguran i po standardima koje zahtjeva borba protiv COVID-19. Kada smo napokon dobili potrebne dozvole, gledalište smo prema uputama „razdvojili“ i otvorili u smanjenom kapacitetu. Izribali svaku stolicu, pod, stepenicu, kvaku. I evo nas natrag!

Lipanj je prema predkoronijskim planovima trebao biti mjesec plesa, mjesec u kojem će riječke plesne skupine pokazati što su cijelu godinu vježbale. Nažalost, i svi treninzi su bili otkazani, sve radionice i izvanškolske aktivnosti i mnogi nisu stigli dovršiti svoje predstave. Dogovorili smo se da ćemo to svakako nadoknaditi u idućoj sezoni. Stoga, pratite naše kanale informiranja. 😉

U ovom prvom, postkoronijskom mjesecu očekuje nas umanjenija plesna selekcija riječkih plesnih studija gdje će nastupiti plesna grupa Flame i Flash Dance Unit. Također kako bi popravili raspoloženje nakon duge karantene, HKD u goste dovodi Teatar Moruzgva s hit komedijom „Gola u kavezu“ i Teatar Krekeš s nagrađivanom predstavom „Krtice“.

Vidimo se u HKD-u!

Jelena Tondini / koordinatorica programa HKD-a

HKD klub
Skip to content