Vijesti

Želimo vam dobar blagdanski provod u HKD-u!

I tako smo pomalo stigli do kraja godine. Predstava po predstava, izložba po izložba, koncert po koncert i zakucao je prosinac na vrata HKD-a. Kao što je svakog prosinca uobičajeno, a i red je, na našoj pozornici ovog mjeseca moći ćete pogledati mnoštvo prigodnog zimsko-blagdanskog programa.

Za početak nakon koronijske pauze, vraća nam se Ifest – festival stvaralaštva i postignuća osoba s invaliditetom i to u svom jubilarnom dvadesetom izdanju. A za nastavak okruglih obljetnica pobrinut će se Veslački klub Jadran koji će proslaviti 100 godina postojanja.

A od božićnih produkcija očekuje vas: Orašar plesne radionice M, Božićna produkcija edukacijskog programa KRILA, Baka Zima priča priče Kluba ritmičke gimnastike, božićna produkcija plesnog centra K2K, ali i ona plesne skupine Flame.

Ovog mjeseca moći ćete vidjeti i predstavu re:issue dio 1 Kristine Paunovski, te predstavu kazališta za mlade Kamov pod nazivom Može li se baciti kamen do mjeseca.

Glazbeni program ovog prosinca bit će vrlo damski, jer nastupit će prvo The Frajle, a potom i diva hrvatske glazbe Radojka Šverko u sklopu ovogodišnjeg izdanja HKD-ovog gala božićnog koncerta.

Članovima HKD kluba poručujemo da je ovaj mjesec izvrsna prigoda da dolaskom na ove programe skupe pečatiće za rubriku lokalna nezavisna produkcija.

Želimo vam dobar blagdanski provod u HKD-u i sretne nadolazeće blagdane!

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content