Vijesti

Spremni za nove radne pobjede

Vratili smo se! Nakon kraće ljetne pauze, odmorni, svježi i spremni za nove radne pobjede! No, nemojte misliti da smo samo ležali na plaži, jer HKD je tijekom ljetnih mjeseci pripremio pregršt novitada!

A što nas sve očekuje? Upravo dok ovo pišem, u dvorani se održavaju pripreme za treću večer festivala suvremenog plesa i novog cirkusa Periskop koji traje do 2. rujna, nakon kojeg pozornicu zauzima udruga suvremenog plesa Axis s predstavom Koloplet, a mjesec nastavljamo s još jednom plesnom predstavom – Bi-Polar B(e)ar/e Marina Lemića u sklopu festivala TranziT, koji nam još u rujnu donosi radionicu i izvedbu pod nazivom Stidljivost drveća u galeriju kortil, te plesnu predstavu za djecu Od muhe do slona.

Ovog rujna za sve koji su propustili u prošloj sezoni, Kolektiv Igralke izvode ponovo predstavu Crna vuna koja je nastala u suradnji s korisnicama udruge Oaza, te govori o beskućništvu, a za sve koji su propustili Casabiancu na njihovoj ljetnoj turneji po regiji i nemamo baš dobre vijesti, jer karte su i za ovu našu rujansku izvedbu rasprodane još od srpnja. Ipak, ako se želite nasmijati možete to učiniti uz Nešu Bridžisa koji dolazi sa showom Muško-ženski svijet, Gorana Vinčića koji će vas nasmijati s programom Dežurni krivac i Željka Pervana sa Nema meni do mene. Također s ponosom najavljujemo i novu predstavu Maria Kovača u izvedbi Tarika Filipovića Seks i glad (Doktor za one stvari) koja će po prvi puta zaigrati u Rijeci i našoj regiji upravo u HKD-u.

Za kraj mjeseca ostavili smo jednu glazbenu poslasticu i veliko nam je zadovoljstvo da će HKD ugostiti Vlatka Stefanovskog i Tanec koji će nam donijeti dašak Sjeverne Makedonije.

Za sve vjerne posjetitelje programa u HKD-u ove sezone pripremili smo i jedan novi program kako bi tu vjernost i nagradili, pa dragi posjetitelji obratite na pozornost na HKD klub u narednim danima.

Vidimo se u Strossmayerovoj!

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content