Vijesti

Radionice za djecu “Baci oko u album” u sklopu izložbe “Oblici vremena i kronotopije”

Nakon otvorenja izložbe A4 – Oblici vremena i kronotopije autorica Maje Flajsig i Maje Gjajić, Galerija Kortil nudi dodatni program i za mlađe ljubitelje likovnih umjetnosti i kreativnog izražavanja – dvije besplatne dvodnevne radionice u sklopu izložbe pod nazivom Baci oko u album.

Liado radionica na izložbi

Radionice koje vodi studentica povijesti umjetnosti Iva Volović namijenjene su djeci viših razreda osnovne i nižih razreda srednje škole, a spajaju geografiju, grafičke tehnike, asocijacije i fotografiju. Na prvom susretu polaznici se uz vodstvo upoznaju s izložbom i razgovaraju o temama vezanim uz putovanja, izlete te sjećanja i asocijacije vezana uz njih. Na kraju radionice dobivaju zadatak koji će biti glavna tema drugog susreta u kojem će se ispreplesti geografija, fotografija i pričanje priča.

Radionice se održavaju u dva dvodnevna termina u trajanju od 1,5 sata:
radionica 1 – petak 5.3. i petak 12.3. u 18 sati
radionica 2 – subota 6.3. i subota 13.3. u 10:30 sati

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave su obavezne na e-mail jolanda@hkd-rijeka.hr, uz obaveznu napomenu da li se polaznik prijavljuje na radionicu 1 ili 2.

Maksimalan broj djece po radionici je 10, a organizirane su uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka.

HKD klub
Skip to content