Život [Neša Bridžis]

Predstava Život je mini-autobiografija, pomalo karikirana. Bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima, osobinama u kojima se mnogi nalaze. Neša će se publici predstaviti iz svog ugla, uspoređujući prošla i sadašnja vremena i vremena koja dolaze, neprestano mijenjajući promišljanja svih ljudi koje već poznajete, a nikada u životu niste sreli.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene.
Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine.

Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim naizmjenično nastupa, podijeljen u 7 predstava (Život, Plajlista, Film, Muško-Ženski odnosi, f40.01, Priča u nedogled, The Best of). Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2.000 profesionalnih nastupa.
Sa svojim predstavama obišao je cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Ljubitelji stand up komedije iz regije jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… Pored prestižnih festivala bio je sudionik 3. sezone poznatog show programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mjesto.


Ulaznice po cijeni od €10 (75,34 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content