Zagubljeni par [Teatar Erato]

Zagubljeni par je predstava nastala adaptacijom romana Otpusno pismo, Marine Vujčić i Ivice Ivaniševića. Irena i Ignjat, koji su u mladosti bili par, da bi onda iz (nikada) dovoljno obrazloženih razloga naprasno prekinuli svoju vezu, sastaju se nakon punih trideset godina. Bliži se obljetnica njihove mature, a glavna junakinja, danas ugledna liječnica u, na prvi pogled, sretnome braku s dvoje djece, prihvaća se zamorne logistike okupljanja raspršene generacije.

Sav taj gnjavatorski, iscrpljujući posao ona odrađuje samo s jednom željom: da konačno ustanovi gdje je nestao On, čovjek kojega je svojedobno voljela.

Riječima koautora romana Otpusno pismo Ivice Ivaniševića: Je li to prilika da se odupru producentskoj verziji svojih života, koju su im odredili sudbina, bog ili slučaj, i montiraju vlastitu alternativnu inačicu sa sretnim završetkom? Je li novi početak uistinu moguć ili se radi o utvari za kojom bezglavo jurimo čvrsto uvjereni da nam je život dao premalo?


Ulaznice po cijeni od €12 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content