Vlatko Štampar: Zabezeknut

Draga publiko predstavljam vam svoj 5. show.
Ista euforija, uzbuđenje i pritisak kao i prije. Plus još malo.
Zašto – Zabezeknut ?
Zato jer vas želim zabezeknuti. Stvarima koje su me zabezeknule. Želim vas kao i do sad – nasmijati, zabaviti, šokirati, iznenaditi…
I jer je zabavna riječ. Zabezeknut. Zabezeknut. Divna. Ko abrakadabra.
Zabezeknut. A i malo koja riječ zvuči ko muha koja je zapela u žaluzinama.
Rekao si na glas jel’ tak?
Vlatko Štampar


Vlatko Štampar već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za one koji ga nisu probali, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.
Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara na ovim prostorima. Osim u Mađarskoj.


Ulaznice po cijeni od €9,50 (71,58 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content