Udavače [Hit teatar]

Najnovija predstava Hit Teatra Udavače, redatelja Marija Kovača, britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog sudbonosnog da.

Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijeku trendu.

Tekst: Matko Elezović
Režija: Mario Kovač
Kostimi: Elvira Ulip
Glume: Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički


Ulaznice po cijeni od €12 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

Osobe s invaliditetom imaju besplatan ulaz uz prethodnu najavu na adresu hit.teatar@yahoo.com. Broj je ograničen.

HKD klub
Skip to content