The Bestbeat – The Beatles Tribute

Jeste li spremni za istinski glazbeni vremeplov? Beatlesi dolaze u Rijeku – The Bestbeat u svojih je 18 godina postojanja uspio zaslužiti mjesto među 30 najutjecajnijih Beatles Tribute bendova na svijetu.

Iako su sa velikim uspjehom nastupali gotovo po cijeloj Europi, najponosniji su na ukupno 14 nastupa na Beatle Week u Livrerpoolu 2014. i 2019. godine. nastupili su i u legendarnom The Cavern Clubu, a to je mjesto rezervirano samo za one najbolje.

Bend svira na istim instrumentima koje su koristili sami Beatlesi, nosi kostime Beatlesa i perike izrađene po narudžbi i ima za cilj tijekom nastupa rekreirati cijelu vremensku liniju glazbe Beatlesa. Svaki član benda živi u svojoj ulozi tijekom cijelog koncerta.

Upravo zbog toga možemo reći da je ovo više od koncerta, ovo je predstava za sve glazbene sladokusce koja će nas na dva sata odvesti na čarobno putovanje u zlatno doba po mnogima najvećeg benda na svijetu.

Beatlesi u Rijeci samo 31.3., osim ulaznice sve što vam treba je ALL YOU NEED IS LOVE!


Ulaznice po cijeni od €15 (113,02 kn) do 1.3., €17 (128,11 kn) do 27.3. i €20 (150,71 kn) od 27.3. moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content