Stara škola kreka – iz tame u svjetlo [Marin Ivanović – Stole]

Zbog puknuća glasnica i nemogućnosti izvedbe predstave Marina Ivanovića, predstave Stara škola kreka koja se trebala odigrati 18.4. odgodila se na novi termin – 29.5. u 20 sati.

Ulaznice kupljene za prvi termin vrijede i za novi termin, a ukoliko on ne odgovara, svoj povrat ulaznica možete zatražiti na prodajnim mjestima gdje ste ih kupili. Ukoliko ste ulaznice nabavili online, obratite se na info@mojekarte.hr najkasnije do 28.4.2024.



Nakon rasprodane Cinestar dvorane i Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u travnju i listopadu 2023. godine te u veljači 2024., poučna predstava Stara škola kreka – iz tame u svjetlo ima još jedan datum – 29.5. u HKD-u na Sušaku te time pokazuje koliko ga Rijeka favorizira.

Ova monodrama ispričana je preko 280 puta u 30+ gradova. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi. Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Ovo je priča o Marinu Ivanoviću – Stoki, hrvatskom reperu, voditelju i showmanu od kojeg su svi odustali. Ali ne i njegova obitelj. Ne i Bog. A on je, u dubini svojeg bića znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti. I upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao, i svjetlom na kraju tunela.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnje trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz.

Moja priča nije gluma jer ja nisam glumac i ne želim im parirati, ali itekako mogu vjerodostojno prenijeti poruku, koja je iskrena i dolazi iz dubine mojega srca.
Marin Ivanović – Stoka


Ulaznice po cijeni od €11 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content