Sonce [Zoran Majstorović i Dunja Knebl] / koncertna premijera novog albuma

Zoran Majstorović i Dunja Knebl u HKD-u predstavljaju svoj novi album Sonce uz pratnju gudačkog kvarteta Delta.

Zoran Majstorović: gitara, oud, saz, kora, ukulele, bisernica, mandolina
Dunja Knebl: glas
Gudački kvartet Delta
Osman Eyublu – 1. violina
Dajana Marelja Pašalić – 2. violina
Iva Štefančić – viola
Paola Genovese – violončelo

Gudački kvartet Delta

Album Sonce potpuno je drukčiji u odnosu na ranije radove Zorana Majstorovića i Dunje Knebl, te je po stilu novost na domaćoj etno/world music sceni. Ta suradnja dovela je do stvaranja albuma plemenita zvuka: kombinacije cijelog niza žičanih instrumenata koje su odsvirali Zoran Majstorović (gitara, oud, saz, kora, ukulele, bisernica, mandolina) i gudački kvartet Delta, te glasa Dunje Knebl.

Na albumu je 10 tradicijskih hrvatskih narodnih pjesama iz kontinentalne Hrvatske, obrađenih prema notnim zapisima prema izboru Zorana Majstorovića i Dunje Knebl. Sve aranžmane potpisuje Zoran Majstorović, koji je ujedno i glazbeni producent.

Rezultat je prelijepa glazba koja je još jedna, posve originalna reinterpretacija starih zaboravljenih ili nedovoljno poznatih pjesama iz prebogate hrvatske baštine.


Ulaznice po cijeni od €10 (75,34 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

Popust za članove HKD kluba: 20% uz upisivanje kȏda s članske iskaznice

Popust za umirovljenike i studente: 50%
Popust se ostvaruje isključivo na blagajni HKD-a, koja je otvorena sat vremena prije predstava.
Umirovljenici ostvaruju popust uz predočenje iskaznice Matice umirovljenika ili osobne iskaznice na kojoj se vidi da je osoba starija od 65 godina, a studenti uz predočenje x-ice.

HKD klub
Skip to content