Ryukyu japanska plesna skupina Izena-no-Kai

Od svojeg osnivanja u Tokiju 1988. godine, Izena-no-Kai predstavlja narodne plesove otočja Okinawa i Amami, a do sad su nastupali na brojnim pozornicama.

Nastupi ove japanske plesne skupine temelje se na klasičnoj eleganciji i tradiciji kraljevstva Ryukyu, uz mnogo dinamike na pozornici koja privlači suvremenu publiku. Inovativna izvedba kombinira tradicionalne i kreativne plesove zbog čega se strana publika lako poistovjećuje s njihovim izričajem, a ansambl je nastupao diljem Europe i Azije.

Izena-no-Kai ansambl nosi reputaciju zbog svoje jedinstvene kompozicije, koreografije i bogatih kostima, a njegove originalne izvedbe dobile su visoka priznanja u inozemstvu.

Organizatori: Izena no Kai, Japan Croatia Society
Sponzor: THE TOKYO CLUB, Amami Oshima Shuzo
Uz podršku: Okinawa Convention & Visitors Bureau, Grad Amami, Veleposlanstvo Japana u Republici Hrvatskoj


Ulaznice po cijeni od €4 (30,14 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

HKD klub
Skip to content