Pračovjek [Zakon Teatar]

Najdugovječniji one man show na Broadwayu konačno u Hrvatskoj! Ako ste mladi par, ako ste stari par, ako ste bivši ili budući par ili ako nemate para onda obavezno pogledajte komediju bez filtera Pračovjek, samo za odrasle 16+!

Pračovjek nudi odgovore na vječni rat spolova – stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas. Kroz mnoštvo transformacija i izuzetno glumačko umijeće hrvatski Pračovjek Peđa Gvozdić nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.

Defending the Caveman najdugovječniji je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija, autora Roba Beckera, je tijekom godina izvođenja osvojila srca milijuna ljudi diljem svijeta. Pračovjek je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvatsku. Hrvatski Pračovjek je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Predstava nastaje u produkciji Gradskog kazališta Zorin dom, Zakon Teatra i Theatre Mogula.

Autor: Rob Becker
Redatelj i glumac: Peđa Gvozdić


Ulaznice po cijeni od €11 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content