Port of Dance / Karrasekare [Igor x Moreno]

U predstavi Karrasekare autori pokušavaju ukloniti meso iz ljudskog ponašanja. Djelo predstavlja ljude kao idiosinkratična i kulturna bića, pokušavajući pritom ne zaboraviti da smo svi mi nešto više od instinktivnih životinja u ljudskom obliku.

Karrasekare je predstava inspirirana poganskim karnevalskim tradicijama Sardinije i Baskije. Sirova i začudna, znojna, ali i elegantna, predstava istražuje katarzu rituala i tradicije. Usmjeravajući energiju karnevalskih tradicija, djelo je ispunjeno uzbuđenjem zajedništva i druženja. Ono provocira naš osjećaj pristojnosti i razboritosti.

Koreografi i izvođači: Moreno Solinas i Igor Urzelai Hernando
Izvođačica i voditeljica proba: Margherita Elliot
Izvođači: Giulia Vacca, Margeherita Elliot, Marcella Mancini, Alessio Rundeddu, Matteo Sedda, Moreno Solinas i Igor Urzelai Hernando
Zvuk i produkcija: Edoardo Elliot
Scenografija: KasperSophie

Predstava je nastala u koprodukciji S’ALA, The Place, Fuorimargine, Theatre De La Ville, Romaeuropa i Bora Bora i u suradnji sa Toscana Terra Accogliente i Hrvatskim kulturnim domom na Sušaku.

Foto: Fabio Sau


Ulaznice po cijeni od €7 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.
Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

HKD klub
Skip to content