Popiño circus show za djecu i roditelje

Predstava je otkazana od strane organizatora Svijet glumaca produkcija j.d.o.o. Posjetitelji koji su ulaznice kupili online povrat novaca će dobiti direktno na račun, a oni koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop, New Sound ili HKD), molimo da se za povrat jave na to mjesto.


Rođen u gradu Barquisimetu u Venezueli, Popiño je započeo svoju umjetničku karijeru na ulicama Venezuele, gdje je izveo svoju prvu uličnu predstavu. Ulica mu je bila najbolja škola.

Počeo je raditi predstave za dječje zabave i privatne događaje. Popiño je postao lik Dječje zaklade Leaving Footprints i imao je vlastitu TV emisiju na venezuelanskoj regionalnoj televizijskoj postaji.

Nakon toga je otputovao u Kolumbiju, gdje je imao priliku raditi u svom prvom cirkusu u Circo Medellínu i iskusiti tradicionalni cirkus. S ovim novim iskustvom mogao je sudjelovati na različitim festivalima i cirkusima u Latinskoj Americi. Nakon toga je otputovao u Jordan gdje je radio u velikom cirkusu World Talents Theatre i odnio njegovu umjetnost na novi kontinent.

Stigao je na europski kontinent kako bi svoju umjetnost doveo do novih granica. Trenutno se nalazi u Zagrebu.

HKD klub
Skip to content