Ko je ovde idiot?

Predstava je zbog bolesti glumca odgođena na 2.12.2023.
Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. U slučaju da novi termin ne odgovara, povrat novaca za ulaznice se može izvršiti do petka 27.10.2023. na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene, a za one kupljene online molimo obratiti se na info@mojekarte.hr.

U urnebesnoj komediji koja je na repertoaru već više od desetljeća apsurda Ko je ovde idiot glume poznati beogradski glumci Milan Kalinić i Srđan Ivanović. Komedija koja će vas nasmijati do suza govori o uvijek aktualnim svakodnevnim temama s birokracijom u svakodnevnom životu.

Početkom 20. stoljeća, u nekim zemljama prije vjenčanja morale su se priložiti brojne potvrde, između ostalog i potvrda od psihijatra. Radnja počinje kada budući mladoženja (Milan Kalinić), poslije burne momačke večeri, odlazi kod psihijatra (Srđana Ivanovića) po potvrdu smatrajući da je to samo formalnost, ne sanjajući što ga tamo čeka.

Česte interakcije sa publikom, koja će zasigurno izaći nasmijana, ni sama ne shvaćajući „a tko je tu idiot.” Predstava koja se jednostavno ne propušta.

HKD klub
Skip to content