Kako i zašto ubiti muža

Termin predstave je pomaknut sa 3.4. na subotu, 1.4. u 20 sati. Kupcima koji novi termin ne odgovara, povrat novca za kupljene ulaznice mogu ostvariti isključvo na prodajnom mjestu gdje su iste i kupili do 24. ožuka 2023. Povrat se ne vrši automatski, već mora biti zatražen u spomenutom roku.
Kupci koji su ulaznice kupili putem mojekarte.hr trebaju poslati broj web narudžbe ili čitku presliku ulaznica na info@mojekarte.hr.


U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik Kako i zašto ubiti suprugu. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a između ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu Čađava mehana. Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević. Poznata glumica i TV voditeljica. Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić.


Ulaznice po cijeni od €12 (90,41 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content