Hrvatski dječji festival i grad koji teče

Hrvatski dječji festival i Glazbena udruga Arija  u suradnji sa riječkim dječjim zborovima organizira manifestaciju koja će povezati male riječke domaćine sa gostima iz Lijepe Naše, ukupno preko 200 malih učesnika.

Dugogodišnja suradnja kvarnerskih institucija s Hrvatskim dječjim festivalom  koji traje preko 20 godina, ostavila je veliki doprinos u afirmaciji kulturnog amaterizma djece i mladih, kao i stvaralaštvu za djecu  i prepoznavanju riječke glazbene scene u Hrvatskoj.

Ovo je prigoda da pogledate i poslušate vrijedne i kreativne zborove u veselim izvedbama svojih najpoznatijih pjesama proteklih festivala.

Program je usmjeren na publiku starije predškolske i osnovnoškolske dobi.

Sudjeluju: Zametske malice, Lovranske Črešnjice, Mići Boduli, Tratinčice, Torreta,  Cvrčak iz Šibenika, Trešnjići iz Zagreba, Smješak iz Samobora i Plavi mjesec iz Vrbovca.

Organizator je Glazbena udruga Arija i Hrvatski dječji festival uz pokroviteljstvo Grada Rijeke.


Ulaznice po cijeni od €10 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content