Hot Men Dance Show

Nakon što su održali nevjerojatnih šest rasprodanih predstava za redom povodom Dana žena u
Opatiji, najpoznatiji europski muški plesni tim dolazi osvojiti i srca Riječanki!

Hot Men Dance čine članovi iz 15 zemalja diljem svijeta koji kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples, te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima.

Svojom strašću prema plesu i nevjerojatnom predanošću umjetnosti ovaj plesni tim, koji slavi deset godina postojanja, privukao je pozornost publike diljem svijeta, a Riječanke će imati priliku u njihovom performansu uživati prvi put. Njihov jedinstveni nastup, koji spaja različite žanrove plesa i kreativne kostime te obećava nezaboravan doživljaj namijenjen je isključivo ženskoj publici.

Budući da su rasprodali šest predstava za redom u Opatiji, očekuje se da će njihov nastup u Rijeci biti jednako spektakularan.

Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.


Ulaznice po cijeni od €30 / €40 za prvi red moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content