Srce za nju: Gitara i balet ljubavi [Frano Živković i OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica]

Gitara i balet ljubavi naziv je donatorskog koncerta Udruge Srce za nju koji će Riječanima povodom Valentinova zagrijati srca i donijeti radost. Nastupaju Frano Živković i učenici Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica.

Frano Živković, mladi virtuoz iz Rijeke, donosi nevjerojatnu dozu strasti i talenta na scenu. Njegova virtuoznost na akustičnoj gitari prepoznata je diljem svijeta, postavši nositeljem tradicije thumbpickera koju je započeo Chet Atkins, a proslavio Tommy Emmanuel. Frano nije samo iznimno nadaren instrumentalist, već i talentirani skladatelj čije djelo nosi pečat strasti i emotivnosti. Dobitnik je prestižne Horizon nagrade od strane američkog National Thumbpickers Hall of Fame. Franina glazba nije samo glazba, to je putovanje kroz raskoš zvukova na jednom instrumentu. U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Frano Živković će vas povesti na jedinstvenu glazbenu avanturu. Na repertoaru su ljubavne skladbe, oblikovane u originalne aranžmane, kao i dio emotivnog autorskog repertoara koje će stvoriti nezaboravan doživljaj.

Franinoj glazbenoj čaroliji pridružit će se učenici svih uzrasta i razreda iz oba smjera Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica stvarajući kolaž plesnih emocija i izraza. Njihova izvedba predstavlja spoj mladosti, strasti i umjetničkog izraza te pruža priliku da zajedno uživamo u ljepoti pokreta i zvuka. Talentirani učenici pripremili su raznoliki glazbeno-plesni program, kombinirajući klasični balet i suvremeni ples. Očekuje vas pravo vizualno i auditivno iskustvo, gdje će plesne kreacije učenika i njihovih predanih profesora biti izvedene uz glazbene uspješnice iz svijeta filma, baleta i glazbenih hitova.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Udruge Srce za nju koja je najpoznatija po projektu besplatnog prijevoza žena koje boluju od kroničnih životno ugrožavajućih bolesti od kuće do liječnika.

Neka Gitara i balet ljubavi postanu sinononim za život, ljepotu, strast i dobrotu.


Ulaznice po cijeni od €15 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content