Elvis Stanić French Touch Accordion Trio

U HKD dolazi Elvis Stanić French Touch Trio s Elvisom Stanićem na harmonici, Spartacom Črnjarićem na gitari i Darkom Mihelićem na kontrabasu.

Novi glazbeni projekt najnagrađivanijeg hrvatskog multiinstrumentalista Elvisa Stanića posvećen je harmonici, tangu, francuskoj šansoni i valceru. Ovaj trio iskusnih i vatrenih glazbenika energičnu, očaravajuću i nadahnutu glazbu kombinira u jedinstvenom zvuku harmonike, gitare i kontrabasa.

French Touch Trio publiku odvodi na šetnju pariškim ulicama, poziva na tango u Buenos Airesu, propitkuje južnoameričku senzualnost i neobuzdanu radost francuskog joie de vivre.
Njihova glazba pokazuje raznolikost, ali i vrhunsko umijeće umotano u elegantnu fuziju tanga, jazza i valcera.


Ulaznice po cijeni od €10 (75,34 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

HKD klub
Skip to content