Divine Desire

Pulski multitalentirani mladi umjetnik, Devin Juraj, predstavit će se riječkoj publici 24.4. s modnim plesno-glazbenim spektaklom.

Počevši kao plesač, Devin je tijekom godina usavršavao svoje talente te je započeo svoju samostalnu karijeru kao pjevač.

Poznat po svojim nastupima na Supertalentu, Superstaru, Dori 2021, Eurosongu, Devin odlučuje svoju mini turneju završiti u Rijeci. Upravo je to dugogodišnje iskustvo u plesnim natjecanjima učinilo to da Devin na scenu ne donosi samo vrhunski glas već performans koji ima svjetski štih. Zajedno s dizajnerom Saschom Obradovićem, Devin će svojim glasom i pokretom dati modnoj reviji poseban značaj.

U pratnji vrhunskih glazbenika koji će zajedno s Devinom odsvirati njegove autorske pjesme, bit će tu i obrada poznatih rock bendova. Devinova žestoka energija podsjetit će vas na rock vrijeme osamdesetih, a sve zajedno zaokruženo je jednom posebnom elegancijom s blagom dozom dekadencije. Ovo nije tipični koncert, ovo je doživljaj u kojem ćete u svakom trenutku osjetiti da ste i vi dio cijelog performansa, jer, kako Devin kaže, umjetnost se dijeli.

Čeka vas vrhunska glazba, divna interpretacija, mistika, glamur – ali i intermezzo pošalice.


Ulaznice po cijeni od €10 u pretprodaji i €15 na dan koncerta moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content