Damir Kedžo: Poljubi me sad

Nakon svečanog blagdanskog koncerta Damira Kedže u HKD-u prošle godine, najavljujemo ljetnu verziju koncerta na Trgu Riječke rezolucije. Talentirani Kedžo tijekom godina osvaja simpatije sve većeg broja publike zbog čega je često okarakteriziran i kao miljenik hrvatske estrade. Kedžine pjesme posljednjih su nekoliko godina među najslušanijima u Hrvatskoj, a njegovi singlovi nagrađivani su hitovi.

Glazbenik je koji je očarao publiku pjesmom Sve u meni se budi, a nakon toga niže samo hitove, pjesmom Srce mi umire za njom pobijedio je na Zagrebačkom festivalu. Pobijedio je na natjecanju Dora 2020. natjecanju pjesmom Divlji vjetre i sudjelovao u prvom online / virtualnom Eurovision 2020., a njegove su pjesme u Top 10 najslušanijih u Hrvatskoj po svim službenim statistikama. Aktualni singl Hram, regionalni je duet koji ruši sve rekorde slušanosti. Damirov aktualni album nosi ime Poljubi me sad baš kao i koncerti koje će Damir održati u Varaždinu, Zagrebu i 24.6. u Rijeci.

Ulaznice po cijeni od 100 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka koncerta na Trgu Riječke rezolucije.


Događanje se organizira uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

HKD klub
Skip to content