Crnogorac u krevetu [Pedja Šuškavčević]

Komedija Crnogorac u krevetu nakon godinu dana vraća se svojoj najvjernijoj publici u Rijeku.

Očekuje nas sat i pol vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena, autora Pedje Šuškavčevića koji igra i ulogu jednog od dvaju likova na pozornici, a u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire, Pedju se smatra sinonimom i simbolom komedije. Crnogorac u krevetu je komedija koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog bračnog para.

Predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 200.000 gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6.000 posjetitelja u 14 rasprodanih predstava u Splitu, 1.200 posjetitelja u 2 rasprodane predstave u Slavonskom Brodu, 1.000 posjetitelja u Šibeniku… jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.


Ulaznice po cijeni od €12 (90,41 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,85 (6,40 kn) za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content