Crnogorac u krevetu

Sat i pol vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena Crnogorac u krevetu. Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire, sinonim i simbol za komediju. Predstava se koja bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija. Predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u petnaest raspordanih predstava u Splitu, 1. 200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1.000 posjetitelja u Šibeniku… jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.


Ulaznice po cijeni od €11 (82,88 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content