CABAres CABArei [Zijah A. Sokolović]

CABAres CABArei govori o dezorijentiranosti modernog čovjeka koji je izgubio ideale i opću vjeru u njih, a nije u stanju postati žilavi mediokritet koji, slijedeći samo goli nagon samoodržanja, uvijek odnosi pobjedu nad bilo kakvim duhovnim vrijednostima i intelektom. Ovu smrtno ozbiljnu problematiku Zijah A. Sokolović oblaže specifičnom vrstom crnog humora, koji funkcionira kao agresivno karikiranje čulnosti, kao nemoćna osveta uma nad tijelom.

Zijah u kabareu o upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda, o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti, I PO DUŽNOSTI SVOJOJ JE REKAO I TIME UMIRIO SVOJU SAVJEST!


Ulaznice po cijeni od €12,50 je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od €0,95 za obradu transakcije.

HKD klub
Skip to content