Branko Đurić – Đuro: Đurologija

Autorski hit Branka Đurića – Đure Đurologija trenutno je najgledanija predstava u cijeloj regiji, a i šire.

Popularni Đuro gostovao je u cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Europe i Skandinavije. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, Đurologija je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu Top lista nadrealista i Audicija , Đurologija donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja i izaziva osmijehe na licima svih prisutnih.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd., kaže Đuro.

HKD klub
Skip to content