Naših 10 godina [K2K]

Godine 2013. Plesni centar K2K postaje dom maloj grupi entuzijasta, deset godina nakon K2K je centar koji okuplja sve dobne skupine polaznika pružajući im prvenstveno kvalitetno osmišljenu i raznoliku edukaciju. Mjesto gdje polaznici mogu steći raznovrsno znanje o plesu i različitim plesnim stilovima. Stvoreno je okruženje gdje mogu stvarati, inspirirati, putovati i djelovati.

Prosinac je za nas poseban mjesec, a petak, 15. prosinca 2023. poseban dan jer ćemo tada proslaviti naš 10. rođendan na najdražoj nam pozornici HKD-a! Backstage će ispuniti svi naši članovi, oni novi ali i stari koji su uz naše trenere pripremili pravu plesnu poslasticu uz nove koreografije i neke stare koje su na nas i na našu publiku ostavile najveći dojam i urezale se u srca.

Iza nas su brojna natjecanja, festivali, putovanja, organizacija internacionalnih radionica, nastupi ali ipak poseban je osjećaj stati na pozornicu i plesati za riječku publiku, zato Vas pozivamo da nam se pridružite u proslavi i otkrite koja smo vam još iznenađenja pripremili.

Od 19 do 20 sati slobodan ulaz u atrij HKD-a gdje Vas pozivamo da posjetite izložbu K2Kolekcija i ARTissue retrospektiva.
U 20 sati predstavljamo Naših 10 godina na pozornici HKD-a.


Ulaznice po cijeni od €8 (60,28 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,85 (6,40 kn) za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content