Best of LAJNAP [Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec]

LAJNAP komičari spremaju vam pravi spektakl smijeha! Četverac najpopularnijeg domaćeg stand-up kolektiva LAJNAP Comedy nasmijavat će vas preko 100 minuta i izvesti svoje najjače materijale u hit show predstavi Best of LAJNAP.

Kroz svoje fore svakodnevici daju jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. Njihova je poruka da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice upravo ono što život čini životom. A s malo kreativnosti moguće ih je sve doživjeti kao smiješne i zabavne.

Tko je LAJNAP:
Vlatko Štampar iz Čakovca: Sudjelujući u formiranju stand-up scene Zagreba, Vlatko Štampar prometnuo se u nezaobilazno ime standupa na ovim prostorima. Osim u Mađarskoj.
Aleks Curać Šarić iz Rijeke: Komičar iz Rijeke. Aleks. Iz Rijeke. ALEKS! IZ RIJEKE!!!
Goran Vugrinec iz Zagreba: Dečko s kvarta – baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.
Saša Turković iz Zagreba: Izniman komičar, pouzdan suradnik i dvojnik Spocka iz Zvjezdanih staza čija logika nikada ne zakazuje, Saša je odličan zabavljač kod kojeg smijeh dolazi svakih desetak sekunda.


Ulaznice po cijeni od €12,50 je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od €0,95 za obradu transakcije.

HKD klub
Skip to content