Back2Black [Splicka scena]

Svi ljubitelji crnog humora u Rijeci dolaze na svoje jer vam u goste stižu komičari SplickeScene Ivica Lazaneo i Josip Škiljo sa svojim tematskim showom!

Back2Black je crnohumorni stand up show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Lazaneo i Škiljo nemaju takvih problema. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju – čuli su za to, ali u praksi… Prati ih izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici Isuse!.

Dođite u petak 10. veljače u HKD-u na Sušaku i osjetite crnilo koje isijava sa pozornice dok je mikrofon u njihovim rukama i uživajte u sat i pol tabu tema kroz humorističnu perspektivu!


Ulaznice po cijeni od €9,50 (71,58 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.
Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content