Aladdin [Plesni studio Believe]

Zaronite u priču čarolije pustinjskog plesa o hrabrom Aladdinu, mladiću iz Agrabaha, princeze Jasmine, duha iz lampe i ostalih likova.

S virtuoznim plesnim koracima, ova produkcija provest će vas kroz labirinte uskih ulica, šarene bazare i uzbudljive avanture koje će vas ostaviti bez daha.

Nakon što upoznate Aladdina slijedi nam drugi dio produkcije gdje će se predstaviti naši plesači od onih najmanjih do najvećih i pokazati svoje koreografije koje su marljivo učili cijelo polugodište i s kojima su sudjelovali na raznim nastupima i natjecanjima. S nama će ove godine tradicionalno sreću podijeliti naše predivne prijateljice iz Udruge Halubajke Viškovo i gosti koji do sada nisu imali priliku biti s nama, ali se nadamo da će se suradnja nastaviti i u budućnosti to su naši Super limači.


Ulaznice po cijeni od €8 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od dodatnih €0,85 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content