A kad smo već tu – 10 godina stand up comedy karijere [Marko Dejanović]

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, popularni stand-up komičar Marko Dejanović u četvrtak 14. studenog u HKD-u na Sušaku slavi deset godina uspješne stand-up karijere izvedbom showa A kad smo već tu…

Mikrofon sam u ruke uzeo prvi put u listopadu 2014. kao neoženjeni novinar bez djece i kredita. Pričao sam o frustracijama s traženjem parkinga. Komedija je prvo bila hobi, ali je brzo postala opsesija. Kroz šalu se možeš otvoriti bez da ispadneš jadan! Savršeno za bivšeg bosanskog izbjeglicu s problemima s debljanjem.
Onda sam se oženio i dobio sina pa sam pričao o frustracijama s traženjem seksa. Život se mijenjao i ja sam pričao o tome. Starim, pričam o tome. Mijenjam karijere, pričam o tome. Nerviram si ženu, nervira ona mene, sin me ispituje o svijetu, umro mi je otac… Pričam o svemu što želim podijeliti. I treniram usput kako o svemu pričati, a da se ljudi ne prestanu smijati.
, o svojim stand-up početcima i inspiraciji ispričao je Marko te nastavio:

Na početku su to bile pažljivo osmišljene i zapisane priče, danas me veliki dio publike zna kao improvizatora sklonog razgovoru s prvim redovima. Istina je da sam mješanac. Oni koji su me gledali znaju da volim nastupe posoliti i s ponekom provokacijom, crnim i šok humorom, a znam ubaciti i reference na nešto aktualno ili roast fore na neku moćnu osobu, čisto zato što se to smije i može.

Kolege ga često proglašavaju i najiskrenijim komičarom ovih prostora: Da se ne lažemo, volim to čuti, ali ni ne znam drugačije. Osjećao bi se jadno kad bi glumatao na pozornici.

Koliko je urnebesan i dosjetljiv saznajte 14. studenog u HKD-u na Sušaku na velikom slavljeničkom showu: Istina je i da bi mi bilo drago da dođete na moju proslavu 10 godina stand up karijere. Pričat ću sve najbolje što imam, novo, staro, improvizirano… Bit će jedinstvena večer, u to sam siguran. Neponovljiva. Pa ne slavi se 10 godina svaki dan!


Ulaznice po cijeni od €10 za early bird, €12 u pretprodaji i €14 na dan programa, moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji te na benzinskim postajama Petrol / Crodux uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content