Merkur beskućnik [Srđan Dinčić]

Nakon što je u ožujku ove godine do suza nasmijao riječku publiku u rasprodanom HKD-u na Sušaku, Srđan Dinčić se 4.11. vraća u Rijeku sa svojim stand up specijalom Merkur beskućnik. Zato, prvi ponedjeljak u studenom obavezno rezervirajte za mnogo smijeha i pozitivne energije uz omiljenog stand up komičara regije.

Ležeran stav, veseo ton i česte improvizacije u komunikaciji sa publikom, razlog su zbog kojih Srđana opisuju i kao neprikosnovenog kralja komedije koji je i sinonim za inteligentan humor. Spontano i nenametljivo Srđan na svojim nastupima nasmijava publiku (a nerijetko i samog sebe) provodeći je kroz bizarnosti svakodnevnih životnih situacija, familijarnih odnosa, priče o braku, prijateljima, susjedima pa čak i rođenoj djeci, i općenito – sarkastično se i bez tabua dotiče realnosti koju živimo. Kolege ga zbog čestih fora o životinjama u šali nazivaju Ezopom srpske stand up scene.

U svojoj 13 godina dugoj karijeri nastupao je po Srbiji, zemljama regije i bijelom svijetu. Kad je došao do brojke od 1.500 nastupa, prestao ih je i brojati. Prvi je među komičarima sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata u Beogradu. Mnogi ga znaju sa televizije, kao scenaristu i sudionika emisije Večer sa Ivanom Ivanovićem.

Srđanovi nastupi uživo uvijek su rasprodani, iz publike se svako malo čuje legenda, dok sa svojim ranijim specijalom drži titulu najgledanijeg balkanskog stand-upa na You Tubeu.

Ako vam treba mnogo smijeha i pozitivne energije (a sigurno vam treba), onda dođite po svoju dozu u HKD na Sušaku. Ako baš morate plakati, plačite od smijeha uz Srđana Dinčića i njegov najnoviji stand up specijal Merkur Beskućnik!

Trajanje: 90 minuta
Age limit: 16+
Otvaranje: Nebojša Potkrajac
Producent i promoter programa: Standup.rs


Ulaznice po cijeni od €13 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji te na benzinskim postajama Petrol / Crodux uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content