Muž je kao čokolada [Vesna Stanković]

Komedija upućena svim ženama o pitanjima u životu svake od nje.

Koje sve obveze muž obavlja u braku? Prednost i mana prosječnog muža? Da li je muž kao otrov, kao lijek ili kao čokolada? Glumica Vesna Stanković, u ispovjednoj formi, na osobnom primjeru, od trenutka kad je krenula u potragu za mužem do svadbe na livadi sa 800 ljudi, kao i na primjeru svojih najbližih prijateljica, daje odgovore na ova pitanja.

Svojevrsni stand up Vesne Stanković duhovita je ispovijest o glumičinoj potrazi za mužem. Na jedan veoma šarmantan način, glumica nas uvodi u svoj život, na veoma zabavan način, pripovjeda o muškarcima koje je sretala na svom životnom putu, da bi napokon došla do muža, za kojeg  ćemo tek na kraju predstave utvrditi da li je zaista kao čokolada!

Naravno, za sve to je neophodna čaša ili dvije dobrog vina jer odgovori su prilično dramatični. Valja napomenutiu da je Vesna Stanković dugogodišnja članica Jugoslavenskog dramskog pozorišta.


Ulaznice po cijeni od €14 moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji te na benzinskim postajama Petrol / Crodux uz naknadu od dodatnih €0,95 za obradu transakcije. Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

HKD klub
Skip to content