Vijesti

Rezime prije ljetne pauze

HKD Sušak - Velika dvorana

I tako smo došli do kraja još jedne sezone. Bilo je izazovno, bilo je napeto, malo se radilo malo se nije radilo, malo smo pod restrikcijama, malo i bez njih, na kraju nam je bilo i malo vruće, ali možemo reći da smo zadovoljni i da je iza nas još jedna dobra sezona. Bilo je plesa, smijeha, glazbe i sve to možemo već sada najaviti da nas čeka opet od jeseni.

Prije nego sviramo povlačenje na godišnje odmore, najavljujemo još dvije ljetne produkcije koje će se održati na našoj pozornici: plesne grupe Trinity&co i K2K početkom srpnja pokazat će što su sve pripremili tijekom godine sa svojim polaznicima.

Tijekom ljeta u HKD-u očekuje nas i jedna velika ljetna izložba, a dok nas nema putem našeg YouTube kanala možete se prisjetiti kako smo se dobro zabavili na ovogodišnjem Porto Etno festivalu.

Za jesen možemo još samo najaviti da požurite po posljednjih nekoliko karata koje su ostale za predstavu Casabianca i da pratite objave jer uskoro će u prodaju još nekoliko zanimljivih naslova koje ne želite propustiti, a među njima je i predstava Kamen u koprodukciji ZeKaeMa i Beogradskog dramskog pozorišta koja će na HKD-ovu scenu dovesti Mirjanu Karanović.

Od rujna HKD pokreće i novi program razvoja publike pod nazivom HKD klub u koji će se svi naši posjetitelji moći učlaniti te će svakim dolaskom u HKD skupljati bodove koje će moći zamijeniti za nagrade u vidu ulaznica.

Više o programu reći ćemo u rujnu, a do onda vas pozdravljamo i želimo vam opušteno ljeto na plaži.

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content