Vijesti

[Porto Etno] Promjena lokacije koncerta Amire Medunjanin

U četvrtak 9.6. kreće šesto izdanje Porto Etno festivala svjetske glazbe i gastronomije, uz promjenu lokacije za prvi dan zbog najavljenog kišnog vremena.
Koncert Amire Medunjanin koji se trebao održati na Trgu Riječke rezolucije seli u Hrvatski kulturni dom na Sušaku, s početkom u isto vrijeme, u 21 sat.
Programi Porto Etna u petak 10.6. i subotu 11.6. ostaju na Trgu Riječke rezolucije.

Amira Medunjanin jedna je od najpoznatijih interpretatorica tradicionalne bosanske glazbe i pjevačica čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku. Uz izvanrednu izvedbu, Amira se ističe jedinstvenom emocijom i inovativnošću kojom pristupa sevdahu, a dok njezin glas lebdi između Istoka i Zapada često ju se uspoređuje sa Cesariom Evorom i Billie Holiday. Već tradicionalno, na ovom će ju festivalu pratiti „kućni bend“ Porto Etno Orkestar, predvođen multiinstrumentalistom Zoranom Majstorovićem.

Ulaznice po cijeni od 100 kn za koncert Amire Medunjanin moguće je kupiti online na mojekarte.hr, ili u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a na Sušaku.

HKD klub
Skip to content