Vijesti

Festivalski mjesec

Ako bi nekako trebali opisati svibanj u HKD-u onda bi mogli reći da će to biti festivalski mjesec. Nakon dvije godine na scenu HKD-a vraćaju se male scene. Svi obožavatelji kazališta od 3. do 9. svibnja moći će uživati u brojim zanimljivim naslovima koje je ove godine u svoju selekciju uvrstio Međunarodni festival malih scena. Ulaznice, znate već i sami, morate odmah potražiti jer brzo nestaju. Odmah nakon MFMS-a na pozornicu HKD-a, atrij PPMHP-a, ispred Exportdrva, ali i u VR varijanti u prostoru Malog HKD-a u Križanićevoj ulici, možete pogledati izbor iz recentne europske produkcije suvremenog plesa na našem festivalu Port of Dance.

U drugoj polovici svibnja na pozornici HKD-a opet će biti smijeha, ali i pjesme. U goste nam ponovo dolazi rado viđen Vlatko Štampar i LAJNAP ekipa i to sa čak dvije izvedbe: Odraslost i Samo crnjaci. Kereksh teatar dolazi s predstavom Ja, trudnica, a zbor Kaplan održat će koncert pod naslovom 10 godina kasnije povodom proslave obljetnice pobjede na showu Do posljednjeg zbora.

Vjerujemo da će ovog mjeseca svatko naći neki program po svom guštu, a ako još niste sigurni, javljamo da COVID potvrde i maske ukinute.
Vidimo se!

Jelena Tondini
koordinatorica programa

HKD klub
Skip to content