Vijesti

Lutkari, koncerti i puno smijeha…

Studeni u HKD već tradicionalno započinjemo s Revijom lutkarskih kazališta koja ove godine ima svoje 26. izdanje, a na našoj pozornici prikazat će se 7 od ukupno 12 predstava. Mjesec nastavljamo u još jedno već tradicionalno festivalsko izdanje, a radi se o međunarodnom Uhvati film festivalu koji prikazuje kratkometražne filmove koje tematiziraju život s invaliditetom, a kojima su autori i pojedini glumci osobe s invaliditetom.

U studenom vam nudimo i tri koncerta. Prvi na redu je koncert Crvene jabuke koja, koliko nas sjećanje služi, do sada nije svirala u HKD-u, dok je drugi obljetnički koncert nagrađivanog zbora Sempre Allegro koji djeluje u HKD-u. Treća koncertna poslastica je vokalna skupina Milanosz iz Češke koja izvodi a cappella obrade ukrajinske, bjeloruske, ruske, poljske, slovačke i balkanske folklorne glazbe.

Od predstava u bogatoj ponudi ovog mjeseca nudimo: 4 poze – sretan svršetak, Predsjednici&ca, reprizu plesne predstave U.O. Kabinet Everything falls in place, te poklon predstavu Sve je to do nas Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Rijeke povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Također za sve ljubitelje stand upa ovaj mjesec prikazat ćemo Bocu istine i novi projekt pod nazivom Večer bosanskog smjehotresa.

Ovog mjeseca po prvi puta u HKD-u gostovat će regionalna YouTube zvijezda, Sandra Silađev sa svojom monodramom Dejt. Vjerujemo da će ženski dio publike biti posebno zadovoljan ovom ekskluzivom, stoga trk po COVID potvrde i pratite kad izađu ulaznice, jer imamo osjećaj da će planuti…

Vidimo se!

Jelena Tondini
koordinatorica programa HKD-a na Sušaku

HKD klub
Skip to content