Vijesti

Vijesti iz Kortila

Vr

Draga publiko,

kako nam se dinamika svakodnevnog života povukla s javnog prostora u privatne, a programi kulture iz fizičkih oblika u virtualne, nastojimo prepoznati ovaj trenutak, nove okolnosti funkcioniranja u njemu i promišljati u kojem smjeru planirati buduće aktivnosti. Izložbe koje smo planirali u ovoj godini za sada ostaju u planu, no na koji način, kada i u kojem trajanju ćemo ih realizirati objavit ćemo pravovremeno.

U sadašnjem su terminu, pa do početka srpnja, bile planirane četiri izložbe u sklopu programskog pravca Dopo lavoro, a u organizaciji udruge Drugo more. Obavijest o promjenama termina objavit ćemo čim ih zajednički isplaniramo.

Osim izložbenih programa, prekinute su i aktivnosti ovogodišnjeg Kortila uživo. U ovoj smo fazi bili započeli radionice s učenicima Građevinske tehničke škole, što je također u ovim okolnostima zaustavljeno i odgođeno. Pripremamo nove planove i načine provedbe predviđenih aktivnosti kako bi se program ostvario do kraja ove godine.

U pripremi je i prezentacija materijala iz arhive galerije Kortil i to izložbenih programa od 1997. godine i aktivnosti Kortila uživo koji se provodi od 2014. godine. Ove su se okolnosti pokazalo jedinstvenom prilikom da obradimo arhivsku građu za objavu na web stranicama Galerije što ćemo uskoro i učiniti. Veselimo se tome!

HKD klub
Skip to content