Vijesti

Kultne „Brodolomke“ 23. siječnja u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku

Predstava koja je osvojila srca publike i nedavno proslavila svoju jubilarnu 100. izvedbu dolazi u Rijeku – sada već kultne „Brodolomke“ gostuju u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u četvrtak 23. siječnja! „Brodolomke“ su najizvođenija hrvatska predstava u jednoj godini u zadnjih 5 godina, a četiri vrsne glumice i jedan glumac i dalje izazivaju oduševljenje svojom genijalnom izvedbom ove popularne predstave.

Predstava je nastala prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander, pod režijskom palicom Krešimira Dolenčića, a glume Ecija Ojdanić, Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Anita Matić Delić i jedini muški lik u predstavi, Luka Petrušić.

„Brodolomke“ su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost.

 

Četiri glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih krajnosti do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.                                                                                                         

Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji, caffe baru Nad urom i sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a na Sušaku.

HKD klub
Skip to content