Zovu nas Bosanci [Marko Dejanović i Admir Šećkanović]

Zovu nas Bosanci je hit stand up show BIS Comedy kolektiva u izvedbi Marka Dejanovića i Admira Šećkanovića. Riječ je o dvojici momaka koje svugdje, osim u Bosni i Hercegovini, identificiraju kao Bosance.

Kako je to biti pravi Bosanac (živi van BiH), kako je to biti musliman komičar, etnički mješanac, izbjeglica, dotepenec, ali i kako je to biti Admir i Marko pričati će u ovom urnebesnom showu u četvrtak 24.11. u dvorani HKD-a na Sušaku.

Admir Šećkanović rođen je u Zagrebu kao druga generacija bosanskih imigranata. To mu se čuje u naglasku, ali ga promjer glave, ime i činjenica da je jedini musliman komičar u Zagrebu svrstavaju u Bosance.

Marko Dejanović je rođen u Banja Luci, ali je to tada bila Jugoslavija. Većinu života, kao pravi Bosanac, živi u Zagrebu. Kao etnički mješanac u BiH bi se morao svrstati u kategoriju Ostali, ali nije ostao nego nakon izbjeglištva došao u Zagrebu gdje može mirno živjeti kao bosanski dotepenec.

* nije za mlađe od 16 godina


Ulaznice po cijeni od 70 kn (€9,29) moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

HKD klub
Skip to content