Žena moga muža

U petak 20. studenog u HKD dolazi jedinstvena komedija mentaliteta, autorska predstava Saše Pantića Žena moga muža, u kojoj gledatelji prate zgode i nezgode jednog muža te njegove dvije žene.

I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet: troje glavnih likova žive u sreći, slozi i neznanju. Rajo održava savršen brak s dvije žene u isto vrijeme na relaciji Beograd – Tivat, dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu.
Dvije se žene najprije posvađaju, pršte dosjetke i na nacionalnoj osnovi, što publiku dovodi do suza, no onda shvate da će ga pobijediti jedino ako se ujedine.

Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnost radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene, premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja i vratiti njihovom gospodinu milo za drago.

Tekst: Saša Pantić
Režija: Aleksandar Lazić
Glazba: Djura i mornari
Igraju:
Aleksandar Lazić / Rajo
Jelica Kovačević / Gordana
Dragana Sudžuk / Galja

Ulaznice po cijeni od 70 kn na parter i 60 kn za balkon moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a.

Skip to content