Za nju: Zvjezdan Ružić

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 30.11. u 19:30 sati održat će se donatorski koncert Za nju. Na koncertu će, na poziv udruge Srce za nju, nastupiti Zvjezdan Ružić, pijanist koji kreativnom snagom ponovno pomiče glazbene granice što je dokazao svojim novim albumom Inspiration. Projektom Pianotron, spajajući klavir, mellotron, šest pedala i laptop, Ružić je u stanju odvesti posjetitelje na potpuno drugačija glazbena putovanja.

Te će mu se večeri kao gosti pridružiti vokalistica Maya Sar, gitarist Frano Živković i kontrabasist Vedran Ružić. Ovi vrhunski glazbenici nastupit će kako bi dali podršku Zvjezdanu i njegovoj ideji da umjetnost ne smije šutjeti, nego mora govoriti u ime onih koji to ne mogu.

Smatrajući se vrlo privilegiranim što može živjeti svoj san, Zvjezdan Ružić ovim koncertom želi, u suradnji s udrugom Srce za nju, dati podršku bolesnim ženama koje se nalaze u najtežim životnim iskušenjima, a čiji je jedini san – ozdravljenje.


Ulaznice po cijeni od 100 kn (€13,27) moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Svi prihodi od koncerta bit će donirani udruzi Srce za nju što će omogućiti udruzi da uspješno nastavi prevoziti bolesne žene na terapije koje su im prijeko potrebne.

HKD klub
Skip to content